Kalender

Evangemangtips!

Starka Tillsammans

– En föreläsning om solidaritet

Vad som en gång startade som en persons protest mot hur barn utnyttjades på Internet växte snabbt till ett världsomspännande nätverk mot övergrepp på barn.
Tomas Ahlbeck berättar med inlevelse hur hans arbete på Internet gjorde att utsatta barn räddades och fick en chans till en ny start i livet.
Med utgångspunkt i tre olika projekt berättar Tomas Ahlbeck med inlevelse hur hans arbete medverkat till att rädda utsatta barn och ge en chans till en ny start i livet, samt hur hans personliga engagemang fått politiska majoriteter att ändra ståndpunkt i frågor om barns rättigheter. Vad som en gång startade som en hans protest mot hur barn utnyttjades på Internet växte snabbt till ett världsomspännande nätverk mot övergrepp på barn, med medlemmar från över 50 länder.     Varje insats – hur liten den än är – kan ge ringar på vattnet, och ett enskilt initiativ kan växa till en stark kraft. Det som börjar som ett ”Jag vill” kan växa till ett ”Vi kan!”. Tomas berättelse visar hur var och en oavsett hur liten arbetsinsatsen är, gemensamt kan förändra och förbättra världen. Ett bevis på att uttrycket ”Tillsammans är vi starka” inte bara är en fras utan en global sanning. Kontakta oss för mer info. Mail. [email protected] tel. 076-1153745

Kopiera länk