Företrädare

Vårt huvudsakliga arbete har de senaste fyra åren gått till kommunalt arbete i kommunfullmäktige och nämnder. En liten förening nystartade 2002 och värmde upp med att vara i opposition 2002 – 2006 under måttot att man måste våga prova och att det blir fler aktiva i det politiska arbetet om du och jag aktiverar oss.

2006-2010 fanns det behov av arbete i en majoritet tillsammans med Socialdemokraterna, Folkpartiet och Miljöpartiet. Vi tog steget 2006 när Sverige hade en god ekonomi men på riks skulle styras av en mycket blå allians. Majoriteten visade sig bli en trygg och ansvarstagande konstellation där vi med de knappa ramar som givits oss ändå har skapat utveckling såväl vad gäller skola, omsorg som boende och för företag.

2010 – 2014 fortsatte vi sammarbetet i denna majoritet i Säters kommun.

2014 – 2018 satsar Socialdemokraterna och Centerpartiet på en majoritet i Kommunfullmäktige och i nämnderna. Vänsterpartiet Säter har turen att med lite förnyelse i nämnderna kunna gå in i att vara en opposition som kanske kan lyfta vissa specifika frågor inom respektive område.

Vad är ditt kompetensområde? Vad är viktigt för dig? Du behövs! Vi måste vara många för att kunna förvalta vår välfärd och vara en del av lösningen för en tryggare värld, med arbete, skola, omsorg och med större ansvarstagande för miljö och infrastruktur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *