EU – valet 25 maj

Nu har röstkorten kommit och förtidsröstningen börjat!

EU har de senaste 50 åren utvecklats till ett högerprojekt som underlättar för varor, tjänster och kapital att flyta fritt och ställa människor emot varandra. Med gröna och röda socialister kan samarbetet förändras till att vara för klimat och människor!

Vi ses på lördagarna på Vänsterhörnan i Säter utanför Konsum! Berätta om vad just ditt hjärta är fullt av och gå och rösta! Det mesta av den vardag vi har hemma påverkas av beslut i EU, allt från att våra lekparker skall ha en viss sorts sand till våra möjligheter att ställa krav i upphandlingar och ha lika och bra lön för samma arbete.

En kommentar till EU – valet 25 maj

  • Om alla gröna och röda socialister och demokrater som ogillar EU röstar kan vi ändra det högerprojekt som pågår till ett samarbete länder emellan som vi behöver och vill ha, istället för denna ekonomiska fokusering på varor, tjänster och konkurrens mellan världsdelar och människor! Om kritikerna stannar hemma från valet fortsätter vår lagstiftning lokalt att bindas upp av EU – beslut och EU stärks som ett brun-mörkblått fort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *