Fredag – lördag 3-4 september

Vi samlas hos mig och tar sällskap till Vänsterhörnan klockan 10.00 på lördag!

Säg till om vi skall ses på Vänsterhörnan på fredag klockan 17.00!

Förra lördagen kände jag mig verkligen positiv efter dialog på stan. Det har känts som om minnet är kort efter alla vedermödor de sista fyra åren men i lördags kändes det som om ett gemensamt samhälle är möjligt.

Jag saknar en debattsida som belyser samband ekonomi – välfärd – arbete – klimat och etc men även Ung Vänster har så fint material, men jag får inte till timmarna vid datorn! Någon?! I lördags sökte vi även bland alla goda krafter som finns i buskarna i Säter, alla förankrade vänstersympatisörer som ser de politiska sambanden. Vi behöver vara fler parlamentariskt aktiva, ett större nätverk med fler som gör olika saker men där man kan inspirera varandra.

Idag gick ett underbart TV-program. TED. Massor av kloka, rara, människor lyssnade på varandra, byggde nätverk, och detta för en bättre värld tillsammans! Klimatsmart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *