Välkomna!

Välkommen till Säters partiförenings nya hemsida!

Vi hoppas på att det skall vara en levande hemsida med såväl information om vad Vänsterpartiet står för som med information om vad som händer i Säter och med möjlighet till dialog mellan alla oss som intresserar oss för samhällsfrågor, på riks- eller lokalnivå. Förhoppningsvis underlättar det också för våra möjligheter att ha dialog mellan varandra, parlamentariska företrädare, föreningsaktiva, sympatisörer eller nyfikna.

Alla partier i Säter behöver bli fler aktiva. De som är aktiva behöver i dialog med andra inspiration. Mycket mer behövs för en  levande demokrati och för att vi skall kunna slå vakt om de grundläggande värden som vi tycker är viktiga i ett samhälle.

Du behövs! Kom med! Låt oss såväl bygga nytt som bygga om och förvalta det samhälle vi önskar och som vi ärvt av våra äldre och lånar av våra barn!

2 kommentarer till Välkomna!

  • Vad trevligt med en ny sida. Och jag är glad för alla duktiga och kreativa människor som det kryllar av, tänk om man hade en tiondel av den energin?
    Ny sida och nya tider ska vi ha….Så viktig att hänga med lite extra nu inför valet också.

    • Tack för besöket! Igår tisdag kom ett inlägg med som insändare i papperstidningen i Dalademokraten. Titta gärna hit igen och se hur jag i alla fall skapat lite kategorier ute i höger kant, om än inte som sidorna högst upp. Det finns hemsidor med sådana utseenden, både viktig information och enklare rullande inlägg har små ”Entréer” högst upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *